به گزارش پایگاه خبری عصر کادوس؛ منصور زاهدی عصر امروز دوشنبه بیست و نهم مرداد ماه، در گفتگو با خبرنگاران عنوان کرد: شهرستان تالش به عنوان دومین شهرستان استان گیلان از نظر وسعت جغرافیایی و جمعیتی دارای ۱۶ هزار هکتار شالیزار و ۴۵۰۰ هکتار باغ کیوی می باشد که این امر شهرستان را به یکی از قطبهای کشاورزی استان و شمال کشور تبدیل کرده است و در حال حاضر محصول کیوی تالش به چندین کشور خارجی صادر شده و از مهمترین ظرفیتهای اقتصادی و اشتغالزایی در منطقه محسوب میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی تالش در ادامه بر رشد ۲۰ درصدی تولید برنج نسبت به سال زراعی گذشته اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه در سال زراعی جاری وضعیت مطلوبی را در تولید محصول برنج داشتیم که پیش بینی می شود بیش از ۹۰ هزار تن شلتوک از نوع (هاشمی، شیرودی و…) از شالیزارهای شهرستان برداشت شود که این میزان تولید نسبت به سال زراعی گذشته رشد ۲۰ درصدی خواهد داشت.
وی همچنین بر لزوم بهره گیری از روش های نوین در تولید محصولات کشاورزی به منظور افزایش کیفیت آنها تأکید کرد و گفت: مطمئنا استفاده از روش های نوین و مکانیزه در تولید محصولات کشاورزی نه تنها موجب تسهیل در فعالیتهای کشاورزی می شود بلکه موجب ارتقای کیفی محصولات نیز میشود لذا در شهرستان تالش نیز ۷۵ درصد از برداشت محصول برنج بصورت مکانیزه و ۲۵ درصد نیز بصورت دستی انجام میشود.
زاهدی در ادامه گفت: خوشبختانه در سال زراعی جاری با تمهیدات انجام شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان میزان خسارت وارد شده به شدت کاهش یافته و فقط به علت بارش های باران در روزهای اخیر آسیب ۱۰ تا ۱۵ درصدی ( ورس ) شالیزارها گزارش شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی تالش در ادامه گفت: برداشت محصول برنج از شالیزارهای تالش از ۱۲ مرداد ماه سال جاری آغاز شده و تا ۲۰ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام